000 | 00854nam a22002537a 4500 | ||
---|---|---|---|
005 | 20240622062527.0 | ||
008 | 220912s2021 spcabeof m 001 0 spa d | ||
040 | _cesbaesdm | ||
041 | _aspa | ||
100 | 1 |
_96712 _aBertin, Lara |
|
245 | 1 |
_aSomos lo que comemos _c/ Lara Bertin |
|
260 | 3 |
_aBarcelona _b: LCI Barcelona _c, 2021 |
|
300 |
_a68 p. _b: il. col. _c; 30 cm |
||
520 | _aTreball Final de Grau d'Interiors de l'alumna Lara Bertin, curs 2020-2021 | ||
650 | 1 | 7 |
_2lemac _9109 _aInteriorisme _xDisseny |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _9120 _aDisseny sostenible |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _95594 _aRestaurants |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _96713 _aAlimentació |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _96702 _aHàbits alimentaris |
655 | 1 | 0 |
_aTesis i dissertacions acadèmiques _96403 |
700 | 1 |
_96693 _aLópez Reus, Eugenia _etut. |
|
710 | 1 |
_92242 _aLCI Barcelona _eed. |
|
942 |
_2lcc _cTESI |
||
999 |
_c6912 _d6912 |