000 | 01242nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
005 | 20240622062526.0 | ||
008 | 220809s2022 spcadeof m 001 0 spa d | ||
040 | _cesbaesdm | ||
041 | _aspa | ||
100 | 1 |
_96656 _aMontemurro, María Soledad |
|
245 | 1 |
_aTaste.it _b: Espacio gastronómico sustentable y creativo _c/ María Soledad Montemurro ; Sergio Andrés Vargas Pinilla |
|
260 | 3 |
_aBarcelona _b: LCI Barcelona _c, 2022 |
|
300 |
_a150 p. _a33 p. _b: il. col. _c; 30 cm |
||
500 | _a1 versió estesa i 1 dossier | ||
520 | _aTreball Final de Màster en Disseny d'interiors experiencials dels alumnes María Soledad Montemurro i Sergio Andrés Vargas Pinilla, curs 2021-2022 | ||
650 | 1 | 7 |
_2lemac _9109 _aInteriorisme _xDisseny |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _96657 _aArquitectura sostenible |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _92500 _aImpressió 3D |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _96658 _aMicroalgues |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _96659 _aBiomassa |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _94994 _aTecnologia dels aliments |
650 | 1 | 7 |
_2lemac _93586 _aRestauració (Gastronomia) |
655 | 1 | 0 |
_aTesis i dissertacions acadèmiques _96403 |
700 | 1 |
_96660 _aVargas Pinilla, Sergio Andrés _eaut. |
|
700 | 1 |
_96647 _aTernullo, Claudio _etut. |
|
710 | 1 |
_92242 _aLCI Barcelona _eed. |
|
942 |
_2lcc _cTESI |
||
999 |
_c6887 _d6887 |