000 01242nam a22003017a 4500
005 20240622062526.0
008 220809s2022 spcadeof m 001 0 spa d
040 _cesbaesdm
041 _aspa
100 1 _96656
_aMontemurro, María Soledad
245 1 _aTaste.it
_b: Espacio gastronómico sustentable y creativo
_c/ María Soledad Montemurro ; Sergio Andrés Vargas Pinilla
260 3 _aBarcelona
_b: LCI Barcelona
_c, 2022
300 _a150 p.
_a33 p.
_b: il. col.
_c; 30 cm
500 _a1 versió estesa i 1 dossier
520 _aTreball Final de Màster en Disseny d'interiors experiencials dels alumnes María Soledad Montemurro i Sergio Andrés Vargas Pinilla, curs 2021-2022
650 1 7 _2lemac
_9109
_aInteriorisme
_xDisseny
650 1 7 _2lemac
_96657
_aArquitectura sostenible
650 1 7 _2lemac
_92500
_aImpressió 3D
650 1 7 _2lemac
_96658
_aMicroalgues
650 1 7 _2lemac
_96659
_aBiomassa
650 1 7 _2lemac
_94994
_aTecnologia dels aliments
650 1 7 _2lemac
_93586
_aRestauració (Gastronomia)
655 1 0 _aTesis i dissertacions acadèmiques
_96403
700 1 _96660
_aVargas Pinilla, Sergio Andrés
_eaut.
700 1 _96647
_aTernullo, Claudio
_etut.
710 1 _92242
_aLCI Barcelona
_eed.
942 _2lcc
_cTESI
999 _c6887
_d6887